24/1/15

Insa - 'Gif-iti'





Un artista de carrer londinenc ha creat una nova forma d’expressar-se: l’anomena "Gif-iti" i es basa en una barreja de la típica tècnica del "grafiti" i l’animació de les imatges, els Gif. L’artista es fa dir "Insa" i ha creat múltiples obres d’art a la paret que digitalitza mentre les pinta a mà moltes vegades creant resultats espectaculars.

Fa uns dies, "Insa" va fer una pintura animada gegant d’aquest estil a Rio de Janeiro. Durant quatre dies va pintar una superfície de 14.379 metres quadrats amb l’ajuda de 20 assistents. Per fotografiar aquesta obra va utilitzar un satèl·lit per aconseguir crear la imatge Gif més gran que s’ha fet.

Per naturalesa, l’art de carrer és un art efímer, però amb la digitalització, l’autor aconsegueix que perdurin en el temps mitjançant el núvol que ofereix internet. Una campanya de la marca "Ballantine's" ha escollit aquest artista en el seu portal "Stay True Story" que recull històries sobre experiments creatius i artístics “d’homes i dones que es mantenen fidels i deixen marca en tot el que fan i en el món que es troben”.

Els treballs d'"Insa" s’han exhibit a tot el món, tant a nivell de carrer com en exposicions, fins i tot en museus com el Victoria and Albert Museum o el Tate Britain de Londres.











































Vist a:

'Canal Digital'

(La revista tecnològica de 'Nació Digital')


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada