30/10/11

La Revolució del Xandall



PoesiaNarrativaLiteraturaOctubreXandall

RaülBéjar MiguelChinasky ConxaRoviraAnna Mercader SergiEspanya DanielIzquierdo MiguelAngelOliver AlbertGuerrero MaikelVàgamons JosepManelVidal MireiaSegado MargaridaMinguella RaülCastelló PauFerre SalvadorLauder JoanRomanGaüll

Poesia Narrativa i altres vicis
No tenim cap manifest. Tampoc no estem en contra dels que escriuen manifestos. Nosaltres som gent senzilla. Ens costa fins i tot admetre un elogi i, en canvi, acceptem la crítica més dura amb normalitat. Som gent treballadora. I si en cap moment algú ha preguntat sobre com escrivíem les tonalitats del color, tampoc no hem tingut massa interès a discutir una resposta amb una certa sonicitat. Som gent normal, gent com tu que ara obres aquesta humil publicació per descobrir que només i també som escriptors. Escriptors. Ferits de lletra amb ganes de pujar als terrats i estendre les paraules al Sol, a la Lluna i a la pruna.

3 comentaris:

  1. Feu-ho saber. Dispareu-ho als quatre vents, escampeu-ho per tots els racons, que tothom ho conega, que ningú no s'ho perda. Compartiu-ho, recomaneu-ho, repartiu-ho.
    Seleccioneu les parts que més us somouen l'ànima, consciència i subconscient; que us palpen el cor, us enfonsen o eleven, penjats del cel, a tocar del zènit, com un estel.

    El Xandall, número 1. Octubre 2011.

    És el nostre octubre. No importa l'any, sinó que el novembre siga tan prolífic.
    Evolucionem.

    ResponElimina
  2. Una primera passa esperançadora. Si evoluciona en progressió ascendent, a bon ritme, sense desviar-se dels objectius, arribarà allà on voldrà.

    ResponElimina
  3. N'Hi ha alguna cosa bona i altres només son rallades... pero està prou be. Ànim i avant.

    ResponElimina