1/3/12

Pal major


Pal major

A partir d'ara tot és primavera fins al juny, quan la calor ja es fa insuportable. Falten per venir dos dies de rebaixes de temperatura i alguna ruixadeta que altra. Res més. És hora de començar a deixar-ho tot a punt per quan tingui un dia per sentir-me lliure i salpar, allunyar-me de terra per alliberar d'obligacions la jornada, i crear noves il·lusions estirat sobre la barca fondejada en alta mar. I agrair la claror de l'aigua a la posidònia, i al vent la força justa per eixamplar les veles, i al solell la llum que escalfa però no crema. I a no sé qui o no sé què el fet de convèncer-me que visc una vida plena.

En tornar la lligo al mort amb dues cordes: una més baixa i l'altra més alta, una fixa al casc i l'altra al cap de proa, per esmorteir el balanceig i resistir l'oneig. L'asseguro per quan la torni a necessitar; perquè n'estic segur, que la tornaré a necessitar.

Sergi Espanya Verger




Per les paraules, per l'Alhambra (de Màlaga no, de Còrdova tampoc, sinó de Granada), pel sucre moreno i pel “veneno” que ens greixen les neurones i ens disparen la personalitat creativa. Per l'amistat.


Gràcies Mario!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada